Afmelden van je les

Afmelden

Afmeldingen kun je uitsluitend en 24 uur voor aanvang van je les doorgeven via het mailadres,   info@manegedesteenenkamer.nl 

Let op de geldigheid van je leskaart. Indien nodig regel je zelf een inhaalles.

Startlijst F proeven, Spring Clinic 23 juni 2019

Toch gaan we de F proeven rijden...… de startlijst staat hier Na de proeven start de Sping Clinic.

Lessen afgelast

Wegens omstandigheden gaan de lessen niet door.

F proeven en Spring Clinic Ricardo Slooff

Zondag 23 juni worden er in de ochtend F proeven gereden en daarna komen de DSK springruiters in de baan. Ricardo Slooff geeft dan een aantal uren les. Door het plaatsen van de Dsk's Little Stars voor het NK carrousel zijn deze activiteiten samengevoegd en een week vervroegd. Er kan helaas hierom niet meer worden bijgeschreven. De dag is goed gevuld! Jullie zijn natuurlijk van harte uitgenodigd om te komen kijken en luisteren naar alle tips.

F proeven verplaatst vanwege het NK carrousel!!

ons carrouselteam Dsk's Little Stars heeft zich geplaatst voor het NK Carrousel 2019 in Haarlem op 30 juni!!! Top, zo trots op dit team. De F proeven en de spring clinic die op 30 juni gepland stonden worden verplaatst naar zondag 23 juni Voor de clinic zijn nog een paar plekjes open, voor de f proeven kunnen jullie nu inschrijven. Let op, aantal startplekken zijn beperkt.

Spring Clinic olv Ricardo Slooff

Zondag 23 juni komt Ricardo Slooff bij DSK voor een aantal springlessen. Inmiddels is de lijst bijna vol, schrijf je dus snel in voor de laatste plekjes. Clinic kost 40 euro per combinatie

Lessen op Pinkster maandag gaan door!

De lessen van maandag 10 juni, 2e Pinksterdag, gaan door. Wel met een aangepast rooster

Lessen op Hemelvaartsdag

De lessen gaan door in een aangepast rooster! de les van 16.00 uur rijdt mee in de les van 17.00 uur de les van 17.00 uur rijdt om 17.00 uur de les van 18.30 uur rijdt om 18.30 uur de les van 19.30 uur rijdt om 19.30 uur de les van 20.30 uur rijdt mee in de les van 19.30 uur

Hemelvaartsdag 30 mei 2019 en Pinkster maandag 10 juni de lessen gaan door!!

Op donderdag 30 mei Hemelvaartsdag en maandag 10 juni Pinkster maandag, gaan de lessen door!! Wij verwachten jullie allemaal voor je les. Kom je niet, geef ons dit tijdig door liefst per mail info@manegedesteenenkamer.nl Niet afmelden.....les wordt afgeschreven.

Uitslagen F proeven 12 mei

Wat een leuke en succesvolle dag. Mooie punten, fijn commentaar op de protocollen en mooie rozen voor alle lieve moeders, jullie trouwe supporters.

Clinic proefrijden olv Mw. Els Schotman

Zondag 2 juni kun je olv Grand Prix jurylid Mw. Els Schotman je proefrijden om daarna met de tips en trics van Els aan de gang te gaan. Leuk en zeer leerzaam! ook om te kijken en luisteren Kijk hier onder de startvolgorde

PonyKampDag

Vrijdag 26 april en vrijdag 3 mei organiseren wij weer een PONYKAMPDAG!!

Koningsdag 2019

De lessen van zaterdag 27 april worden verplaatst naar zondag 28 april. Je rijdt op dezelfde tijd als dat je op zaterdag rijdt ( dus zaterdag 9.30 uur rijdt op zondag 28/4 ook om 9.30 etc)

Uitslagenlijst F proeven 31 maart 2019

Hier de uitslagen van de gereden F proeven op zondag 31 maart. De volgende F Proeven dag is op 12 mei. je kunt bij de bar hiervoor inschrijven. Nog even goed oefenen en volgens de jury van vandaag mw Yvonne Wijnberg vooral op de halve grote voltes en de overgang naar galop voor de letter B/E. Nou dat gaan we zeker doen!! Iedereen bedankt voor deze gezellige en succesvolle dag, speciale dank aan de schrijfster Marion, de voorlezers Rosemarijn en Iris, en ook zeker Mike ( ook voor de boterkoek) Madelon en Annefleur voor de bar en keuken dienst. Zonder vrijwilligers is het niet mogelijk een dag als deze te organiseren. Lijkt het je leuk om ook te helpen tijdens een wedstrijddag....heel graag bij ons aanmelden!!

Pasen 2019

Activiteiten in de April/Mei vakantie...Pasen, Koningsdag.

Voorjaarsvakantie

Leuke activiteiten bij DSK in de voorjaarsvakantie. 15 maart Landelijke Onderwijs staking....gaan wij toch een PonyKampDag voor jullie organiseren.

Lestarieven van 1 januari 2019

Het Team DSK wenst je een gelukkig 2019 met veel mooie momenten!!

Open Dag Manege De Steenen Kamer

Zondag 9 september organiseren wij een Open dag met leuke activiteiten en demonstraties!

Wedstrijd en Activiteiten AGENDA

Voorlopige activiteiten en wedstrijd kalender.

Afmelden van je les

Leer paardrijden met plezier

Eerste exemplaar is in het bezit van Demi van der Laan

Leer paardrijden met plezier

Overhandiging eerste exemplaar van het boek 'Leer paardrijden met plezier' Hieronder het persbericht

Voltige Les

Paardrijden en turnen! Je kunt natuurlijk je ook aanmelden voor de Voltige lessen olv KNHS voltige INSTRUCTEUR niveau 3 Madelon !!