FNRSDoor de FNRS zijn onderlinge proeven opgezet om je vaardigheden als ruiter te toetsen met andere ruiters. De proeven zijn geschikt voor de beginnende tot en met de gevorderde ruiters. In totaal zijn er 20 F proeven, daarbij kan voor even proeven een diploma behaald worden. Om naar een volgend niveau te gaan, zullen voldoende punten behaald moeten worden, de promotie punten.

De F1 en F2 hebben nog geen galop en F3 en F4 bevatten simpele figuren maar wel met galop. En zo worden de F proeven uitgebreider en moeilijker, waarbij F20 ongeveer gelijk staat aan het M1 dressuur niveau.

Voor meer informatie over de F proeven en over de promotie punten kan je kijken op de FNRS website of direct op de F proeven pagina van de FNRS.

Als je les volgt op Manege De Steenen Kamer dan hoef je alleen een FNRS paspoort te hebben om mee te doen met de F-proefjes op de Manege.

Het paspoort kun je aanvragen door een les overeenkomst te ondertekenen en deze te mailen naar ruiterpaspoort@knhs.nl. Het formulier 'les overeenkomst' kun je vragen bij de bar.

Kosten per proef: 12 euro te betalen op de wedstrijddag bij het wedstrijdsecretariaat.

Download het FNRS wedstrijdreglement.

Voorlopige Wedstrijd data 2019

10 februari

10 maart

9  juni

29 september

20 oktober

10 november

15 december