Uitslagen F proeven 28 maart 2021

Een F proeven dag dit keer georganiseerd door Annelot als stage opdracht voor haar opleiding tot instructeur. Wederom een leuke en gezellige dag met mooie proeven en super uitslagen!

  Download de uitslagen

Startlijst Oliebollen Springen 18 december 2022

De startlijst Oliebollen Springen voor aanstaande zondag 18 december! Voor het parcours verkennen/lopen ga je je paard/pony al poetsen. Zorg dat je op je paard klaar staat bij aanvang van het inrijden van jouw startgroep. Per startgroep is 15 minuten gereserveerd plus inrijden voor de 40 cm is 15 minuten en voor de 60/80 en hoger 20 minuten. Prijsuitreiking is na de laatste start en nadat alle balken en staanders door de deelnemers zijn opgeruimd :) Iedereen is welkom om te komen kijken en vooral om Oliebollen te eten.

Uitslagen F proeven 11 december

Wat was het koud! Vooral respect voor de voorlezers van jullie proeven. Gewarmd door een paardendeken, warme chocolademelk en hete patat hebben deze toppers jullie weer superfijn geholpen met jullie proef rijden Nogmaals dank toppers, Britt, Aziza, Berru, Danielle en schrijfster Britt. Nogmaals....Let op.....bij het afzeggen na publicatie van de startlijst, deze wordt uiterlijk de dinsdag voor de wedstrijddatum gepubliceerd, blijft het startgeld verschuldigd!

Uitslagen F, L en B proeven 27 november

Drukke en gezellige F proeven dag met deze keer ook de 'eigen' pensionmeiden aan de start voor een L en B proef. Zeer divers startveld met en hoe leuk is dat een 4 tal nieuwe F1 tjes! Het kan niet altijd hosanna zijn, niet getreurd op 11 december kunnen jullie weer een proef rijden en het gewoon weer proberen.

Uitslagen F proeven 30 okt 2022

Het was een gezellige zonnige zondag met keurig gereden proeven! Een protocol vol met tips voor een volgende proef en met veel mooie complimenten voor onze ruiters en hun instructrices. Vooral het vriendelijk rijden bij alle ruiters viel de jury op.....en daar zijn wij heel blij mee. Volgende F proeven dag is op 27 november. De inschrijflijst is al bijna vol.

Uitslagen F proeven 2 oktober

De uitslagen F proeven van zondag 2 oktober. Zoals jullie zien hebben een aantal ruiters monster scores gereden en de andere keurig hun proef gehaald! Neem je protocol mee naar je les en laat zien aan Rachel, Annelot, Melanie en Annelotte op welke punten je het al prima onder controle hebt en waar je nog meer kunt verbeteren.

Uitslagen F proeven 3 juli 2022

Zie hier de startlijst F proeven voor aankomende zondag, 3juli.

Uitslagenlijst F proeven 29 mei

Allen super bedankt voor weer een gezellige dag met F proeven. Volle kantine, leuke proeven, dikke punten, blije ruiters, blije paarden en pony's....kortom een top dag. 3 juli gaan we weer...de inschrijflijst ligt op de bar en is alweer aardig vol. Voorkom een teleurstelling en schrijf je nog deze week in.

Uitslagen F proeven zondag 1 mei

Wat weer een gezellige zonnige F proeven dag!! Terras vol, leuke combinaties in de baan, positieve jury......blij dat het weer kan. Op naar de volgende F proevendag, de lijst begint alweer aardig vol te raken. Wil je meedoen op 29 mei, wees er da snel bij!

Uitslagen F proeven 27 maart

Wat weer een enorme mooie uitslagen!

Uitslagen F proeven 27 februari 2022

En ook zonder mij erbij is het gelukt, vandaag op deze zonovergoten zondag zijn er weer F proeven gereden bij DSK. Gezien de uitslagen werd er weer op hoog niveau gereden. Complimenten voor jullie en jullie (onze) DSK instructeurs Het 'schip' werd bewaakt door topper Madelon, met medewerking van kanjers Anne-fleur, Aziza, Berru en Froukje. Grote dank aan jullie.

Uitslagen F proeven 30 januari

Wat weer een ouwerwets super gezellige dag met F proeven! Top gereden, mooie punten, blije koppies en met toeschouwers!. Ingrediënten voor een geslaagde dag.

Uitslagen F proeven zondag 28 november

Top gegaan.....iedereen heeft super rekening gehouden met het corona protocol, de puntenscores zijn om reuze trots op te zijn. En ook als je kiest voor een pony die niet zo heel makkelijk een proefje met je loopt, o.a. Rodi en dan net niet je proef haalt, evengoed super gereden! Wij laten snel een nieuwe datum weten, de wedstrijd op 19 december kan niet doorgaan ( vanwege de lessen)

Uitslagenlijst F proeven 3 oktober

Let op de 'corona' maatregelen, bij het betreden van het horeca gedeelte van de kantine vragen wij om je QR code. Er is geen gezamenlijke prijsuitreiking. Na je proef mag je het protocol ophalen in de kantine. In deze 'even' maand ( okt, maand 10) wordt de B versie gereden ( in oneven maanden de A versie)

Uitslagen F proeven 27 juni 2021

Eindelijk.......weer terug naar het normaal( op afstand dat wel) Wat een gezellige zonnige dag, de F proevendag bij DSK. Dit keer met een super score van Denice Does met knappe Joris, met een aantal minder goed gelukte proeven en 2 hele goed gereden B proeven. De instructrices zijn trots op jullie!! Neem je protocol aankomende week mee naar je les....

Uitslagen F Proeven 30 mei

Wauw een dag met hoogtepunten......super mooie punten en Aziza zelfs 250 punten!!!! wij op het terras in de zon, blije kids, blije jury, voorlezers en vrijwilligers. Ouders, in de auto, langs de baan. Top om jullie ook weer te zien, en natuurlijk brengt dit ook weer extra spanning bij sommige ruiters. Kort om, wat een geweldige dag. Hebben jullie overigens jullie voorlezers en hulp wel bedankt? Doe dit anders deze week alsnog even, zij komen speciaal voor jullie om te helpen. Op naar de volgende F proeven dag op 27 juni, vanaf maandag 31 mei ligt de inschrijflijst weer bij het aanmeldpunt.

Uitslagen F proeven 25 april 2021

Jullie hebben weer fantastische proeven laten zien. Volgens de jury Mw. vd Kommer zit er veel talentjes onder jullie!! Wat een compliment voor jullie maar ook voor jullie instructrices! Trots op.

Uitslagen F proeven 28 maart 2021

Een F proeven dag dit keer georganiseerd door Annelot als stage opdracht voor haar opleiding tot instructeur. Wederom een leuke en gezellige dag met mooie proeven en super uitslagen!

Uitslagen F proeven zondag 21 februari 2021

Vorige week nog op de schaats, vandaag met een heerlijk zonnetje en 15 graden F proeven bij DSK. Kijk hier de uitslagen. Dit keer met een nieuw team voorlezers, mestscheppers, protocol 'halers', hooimandjes 'vullers' en hulpen op stal! Super blij met jullie allemaal, toppers!!

Uitslagen F proeven 25 oktober

F proeven zonder publiek dit keer, geen prijsuitreiking en zelfs geen theorie examens! Ondanks het Corona protocol hebben jullie toch je proefje kunnen rijden. Jullie toppers hebben het uitstekend gedaan, en hebben jullie allemaal jullie proef gehaald!! Grote dank aan de hulptroepen, Annamiek, Rutger, Tess, Froukje, Kimberly, Ilse en Madelon.

Uitslagen F proeven 6 september

Kijk hier de uitslagen van de top F proeven dag!

Uitslagen 8 maart

Top dag, gezellige mensen, super team vrijwilligers, blije kids, happy horses!

Uitslagen F proeven 12 januari

Dat was weer een top dag met hele mooie resultaten en jullie hebben allemaal een dikke promotiepunt in je paspoort kunnen bijschrijven. Een speciale dank voor alle vrijwilligers, een werkelijk Top Team heeft afgelopen zondag voor jullie klaar gestaan. Voorlezers, schrijfster, bar en keuken brigade en niet te vergeten het zenuwcentrum...het secretariaat, alles en iedereen nodig om jullie een proefje te kunnen laten rijden. DOESLIEF en bedank zelf ook deze vrijwilliger!!

Uitslagen F proeven 10 november 2019

Bijna allemaal geslaagd!! ......die lastige voltes verdienen nog enige aandacht, een volte goed rondrijden is ook lastig en door de wedstrijd spanning vergeet je ook snel de richtpunten in de volte. Nogmaals een grote Dank je wel voor alle vrijwilligers, die op een dag als deze echt super nodig zijn. De volgende F proeven dag is op 12 januari, de lijst loopt al aardig vol.

Uitslagenlijst 15 september 2019

Wat een leuke proevendag met de enthousiaste en positieve jurering. Voor iedere combinatie en na iedere proef nam zij tijd om tips en tric's te delen. Mooie resultaten voor alle deelnemers, allen gefeliciteerd met jullie promotiepunt!