Uitslagen F proeven 25 oktober

F proeven zonder publiek dit keer, geen prijsuitreiking en zelfs geen theorie examens! Ondanks het Corona protocol hebben jullie toch je proefje kunnen rijden. Jullie toppers hebben het uitstekend gedaan, en hebben jullie allemaal jullie proef gehaald!! Grote dank aan de hulptroepen, Annamiek, Rutger, Tess, Froukje, Kimberly, Ilse en Madelon.

Grote dank ook aan jullie voor het respecteren van de Corona aanpassingen!!

De inschrijflijst voor de volgende F proeven dag ligt bij het aanmeldpunt.....voorkom teleurstellingen en wees op tijd met inschrijven!!

Aanpassingen:....en niet om vervelend te doen maar omdat dit moet!

Je komt alleen, ouders/toeschouwers zijn niet toegestaan (mogen wel in de auto wachten)
Je houdt je bezoek kort, dit ivm het maximaal aantal bezoekers
Na je proef krijg je je protocol direct mee en ga je naar huis
Het startgeld, inschrijfgeld, kun je betalen: contant in enveloppe met je naam of per pin/tikkie bij het aanmeldpunt
Houd 1.5 meter afstand van een ander, draag evt. een mondkapje, groepsvorming is niet toegestaan
De pony's en paarden worden niet ingevlochten. 
Iedereen gebruikt een DSK dekje, er worden geen eigen dekjes gebruikt.


 

  Download de startlijst

  Download de uitslagen

Uitslagenlijst F proeven 3 oktober

Let op de 'corona' maatregelen, bij het betreden van het horeca gedeelte van de kantine vragen wij om je QR code. Er is geen gezamenlijke prijsuitreiking. Na je proef mag je het protocol ophalen in de kantine. In deze 'even' maand ( okt, maand 10) wordt de B versie gereden ( in oneven maanden de A versie)

Uitslagen F proeven 27 juni 2021

Eindelijk.......weer terug naar het normaal( op afstand dat wel) Wat een gezellige zonnige dag, de F proevendag bij DSK. Dit keer met een super score van Denice Does met knappe Joris, met een aantal minder goed gelukte proeven en 2 hele goed gereden B proeven. De instructrices zijn trots op jullie!! Neem je protocol aankomende week mee naar je les....

Uitslagen F Proeven 30 mei

Wauw een dag met hoogtepunten......super mooie punten en Aziza zelfs 250 punten!!!! wij op het terras in de zon, blije kids, blije jury, voorlezers en vrijwilligers. Ouders, in de auto, langs de baan. Top om jullie ook weer te zien, en natuurlijk brengt dit ook weer extra spanning bij sommige ruiters. Kort om, wat een geweldige dag. Hebben jullie overigens jullie voorlezers en hulp wel bedankt? Doe dit anders deze week alsnog even, zij komen speciaal voor jullie om te helpen. Op naar de volgende F proeven dag op 27 juni, vanaf maandag 31 mei ligt de inschrijflijst weer bij het aanmeldpunt.

Uitslagen F proeven 25 april 2021

Jullie hebben weer fantastische proeven laten zien. Volgens de jury Mw. vd Kommer zit er veel talentjes onder jullie!! Wat een compliment voor jullie maar ook voor jullie instructrices! Trots op.

Uitslagen F proeven 28 maart 2021

Een F proeven dag dit keer georganiseerd door Annelot als stage opdracht voor haar opleiding tot instructeur. Wederom een leuke en gezellige dag met mooie proeven en super uitslagen!

Uitslagen F proeven zondag 21 februari 2021

Vorige week nog op de schaats, vandaag met een heerlijk zonnetje en 15 graden F proeven bij DSK. Kijk hier de uitslagen. Dit keer met een nieuw team voorlezers, mestscheppers, protocol 'halers', hooimandjes 'vullers' en hulpen op stal! Super blij met jullie allemaal, toppers!!

Uitslagen F proeven 25 oktober

F proeven zonder publiek dit keer, geen prijsuitreiking en zelfs geen theorie examens! Ondanks het Corona protocol hebben jullie toch je proefje kunnen rijden. Jullie toppers hebben het uitstekend gedaan, en hebben jullie allemaal jullie proef gehaald!! Grote dank aan de hulptroepen, Annamiek, Rutger, Tess, Froukje, Kimberly, Ilse en Madelon.

Uitslagen F proeven 6 september

Kijk hier de uitslagen van de top F proeven dag!

Uitslagen 8 maart

Top dag, gezellige mensen, super team vrijwilligers, blije kids, happy horses!

Uitslagen F proeven 12 januari

Dat was weer een top dag met hele mooie resultaten en jullie hebben allemaal een dikke promotiepunt in je paspoort kunnen bijschrijven. Een speciale dank voor alle vrijwilligers, een werkelijk Top Team heeft afgelopen zondag voor jullie klaar gestaan. Voorlezers, schrijfster, bar en keuken brigade en niet te vergeten het zenuwcentrum...het secretariaat, alles en iedereen nodig om jullie een proefje te kunnen laten rijden. DOESLIEF en bedank zelf ook deze vrijwilliger!!

Uitslagen F proeven 10 november 2019

Bijna allemaal geslaagd!! ......die lastige voltes verdienen nog enige aandacht, een volte goed rondrijden is ook lastig en door de wedstrijd spanning vergeet je ook snel de richtpunten in de volte. Nogmaals een grote Dank je wel voor alle vrijwilligers, die op een dag als deze echt super nodig zijn. De volgende F proeven dag is op 12 januari, de lijst loopt al aardig vol.

Uitslagenlijst 15 september 2019

Wat een leuke proevendag met de enthousiaste en positieve jurering door Mw. Ilse Vijn. Voor iedere combinatie en na iedere proef nam zij tijd om tips en tric's te delen. Mooie resultaten voor alle deelnemers, allen gefeliciteerd met jullie promotiepunt!