Startlijst F proeven, Spring Clinic 23 juni 2019

Toch gaan we de F proeven rijden...… de startlijst staat hier Na de proeven start de Sping Clinic.

F proeven en Spring Clinic Ricardo Slooff

Zondag 23 juni worden er in de ochtend F proeven gereden en daarna komen de DSK springruiters in de baan. Ricardo Slooff geeft dan een aantal uren les. Door het plaatsen van de Dsk's Little Stars voor het NK carrousel zijn deze activiteiten samengevoegd en een week vervroegd. Er kan helaas hierom niet meer worden bijgeschreven. De dag is goed gevuld! Jullie zijn natuurlijk van harte uitgenodigd om te komen kijken en luisteren naar alle tips.

Uitslagen F proeven 12 mei

Wat een leuke en succesvolle dag. Mooie punten, fijn commentaar op de protocollen en mooie rozen voor alle lieve moeders, jullie trouwe supporters.

Uitslagenlijst F proeven 31 maart 2019

Hier de uitslagen van de gereden F proeven op zondag 31 maart. De volgende F Proeven dag is op 12 mei. je kunt bij de bar hiervoor inschrijven. Nog even goed oefenen en volgens de jury van vandaag mw Yvonne Wijnberg vooral op de halve grote voltes en de overgang naar galop voor de letter B/E. Nou dat gaan we zeker doen!! Iedereen bedankt voor deze gezellige en succesvolle dag, speciale dank aan de schrijfster Marion, de voorlezers Rosemarijn en Iris, en ook zeker Mike ( ook voor de boterkoek) Madelon en Annefleur voor de bar en keuken dienst. Zonder vrijwilligers is het niet mogelijk een dag als deze te organiseren. Lijkt het je leuk om ook te helpen tijdens een wedstrijddag....heel graag bij ons aanmelden!!