Uitslagen F proeven 12 januari

Dat was weer een top dag met hele mooie resultaten en jullie hebben allemaal een dikke promotiepunt in je paspoort kunnen bijschrijven. Een speciale dank voor alle vrijwilligers, een werkelijk Top Team heeft afgelopen zondag voor jullie klaar gestaan. Voorlezers, schrijfster, bar en keuken brigade en niet te vergeten het zenuwcentrum...het secretariaat, alles en iedereen nodig om jullie een proefje te kunnen laten rijden. DOESLIEF en bedank zelf ook deze vrijwilliger!!

Uitslagen F proeven 10 november 2019

Bijna allemaal geslaagd!! ......die lastige voltes verdienen nog enige aandacht, een volte goed rondrijden is ook lastig en door de wedstrijd spanning vergeet je ook snel de richtpunten in de volte. Nogmaals een grote Dank je wel voor alle vrijwilligers, die op een dag als deze echt super nodig zijn. De volgende F proeven dag is op 12 januari, de lijst loopt al aardig vol.

Nieuwe tijden!! Startlijst F proeven 10 november

F proeven 10 november a.s...Kijk hier voor je starttijd...…de starttijden van Lynn, Rosalie en Aziza zijn gewijzigd. Bij alle 'even' proeven hoort een theorie examen, deze kun je bij het secretariaat voor je proef doen. Staat er een 1 achter je naam dan ga je je paard/pony poetsen en vlechten. Staat er een 3 achter je naam dan haal je de vlechtjes eruit, zorg je dat je paard/ pony met evt een deken op weer in de box staat. Natuurlijk breng je dan het zadel en hoofdstel weer terug naar de zadelkamer ( denk aan het bitje te spoelen!) Succes allemaal!!

Startlijst F proeven & Spring Clinic Ricardo Slooff zondag 13 oktober

Zie hier de startlijst voor aankomende zondag, dan worden er weer F proeven gereden en aansluitend komt Ricardo Slooff voor 5 uren Spring Clinic!!

Uitslagenlijst 15 september 2019

Wat een leuke proevendag met de enthousiaste en positieve jurering door Mw. Ilse Vijn. Voor iedere combinatie en na iedere proef nam zij tijd om tips en tric's te delen. Mooie resultaten voor alle deelnemers, allen gefeliciteerd met jullie promotiepunt!

Startlijst F proeven zondag 15 september

De startlijst F proeven voor komende zondag!