Onze paarden en pony's

In onze 45 boxen hebben we onze paarden en pony's een plaats gegeven. Regelmatig hebben we ook een gast pony of paard op de manege, dit kan voor enkele dagen zijn, maar ook langer waarbij deze ook mee rijdt in de lessen.

Harvey

Harvey is een grote E-pony die niet alleen verdienstelijk dressuur rijdt, maar ook heel goed kan springen.

Onze paarden

Sodento
Grote schimmel reus Sodento. Is spring gefokt maar heeft de talenten van zijn vader duidelijk niet meegekregen. Alleraardigst paard waar iedereen mee op pad kan gaan.
Chaman
Onze Spaanse knapperd, Chaman een donkerbruine ruin. Hij begrijpt ondanks zijn jeugdige leeftijd alles prima, pakt het goed en met plezier op. Chaman loopt mee in de gevorderde lessen
Charly
Knappe, donkerbruine ruin Charly. Zeer fijn paard om te rijden en mee te springen. Rijden met attributen, als bij Working Equitation, of in de les met pionnen/balkjes etc vindt hij fantastisch om te doen. Een echte allrounder.
Patroeska
Patroeska staat al heel wat jaren bij DSK. Patroeska heeft een enorme werklust. Uiterst betrouwbaar paard waar menig volwassen ruiter blij van wordt.
Diante
Donkerbruine merrie Diante. Springgefokt, afstammeling van Hors de la Loi! Ook in de dressuurlessen wordt zij ingezet, loopt het liefst in colonne en achter een ander paard aan.
Waikiki
Mooi lieve en zachtaardige Waikiki, is een donkerbruine merrie. Is een echte allrounder. Super braaf in de lessen, zelfs de kleinste kinderen rijden met gemak op haar.
Zoë
Hi ik ben Zoë een Chique, bruine merrie. Zoë is wat voorwaarts met rijden, maar ze is goud eerlijk. Haar beste vriend met buiten spelen is Windsor.
Farrah
Farrah is een knappe, bonte merrie. Farrah is een echte dressuur topper, maar balkjes draven vindt ze ook erg leuk. Farrah is fijn te rijden en is lief in de omgang.
Paddy
Hi ik ben Paddy een lieve, chique donker bruine ruin. Paddy is erg leergierig en houdt ervan om aan het werk gezet te worden. Paddy is erg sociaal en fijn te rijden.
Bibi
Hi ik ben Bibi

Onze pony's

Harvey
Harvey is een grote E-pony die niet alleen verdienstelijk dressuur rijdt, maar ook heel goed kan springen.
Gitano
Gitano, ons stoere nrps vos kleurige ''kleppertje'( hij denkt dat hij een visje is) Stokmaat 1.46. Hij rijdt vooral mee in de dressuurles, springen kan hij ook maar de ruiter moet wel heel duidelijk zijn.
Rodi
Rody is een lieve kinderpony, bruin, stokmaat 1.50 mtr. Rody is een echte dressuurpony, zij houdt niet van springen.
Nestor
Nestor is de meest allround pony van onze manege. Deze Penny Pony van het jaar 2015 kan alles! Springen, spelletjes, dressuur en voltige pony, het maakt hem allemaal blij. Nestor is een fjord met manen!
Joris
Onze kleine doerak! Super leuke en stoere kinderpony.
Rolo
Rolo. Super lieve allround pony, kan super springen, mennen en loopt graag mee in de kids les.
Jana
Miss Jana, een echte diva! Allround sport pony.....voltige, springen en dressuur.
Meggy
Meggy stond eerder als pensionpony bij DSK en is nu terug bij ons maar dan in eigendom van DSK. En daar zijn wij erg blij om. Zij is alles wat je wenst! Of je met haar gaat rijden, met of zonder zadel, spelen, versieren( in unicorn kleuren!) of een sprongetje wilt nemen, zij gaat er altijd voor. Super Meggy, Top pony!!
Bowie
Spaanse bruine merrie Bowie, is een grote D maat pony met een vlugge draf en galop. Is een super leuke pony voor de meer gevorderde ruiter. Eerlijke pony, zal geen stap verkeerd doen en wil graag lopen.
Moon
Moon is een super lieve en knappe haflinger die graag voor iedere ruiter haar best doet. Voorop in de colonne, in de springles, als versierpony, wandelpony, carrouselpony niets is haar teveel en wil graag aan het werk. Enige is wel dat zij heel graag snoepjes eet wat echt niet goed voor haar is....zij wordt daar ziek van. Dus....geen snoepjes maar heel veel knuffeltjes voor Moon
Flash
Hi Ik ben Flash een charmante en lieve schimmel merrie. Flash liep eerst bij de beginners lessen, maar miste daar wat uitdaging. Flash heeft een heel lief karakter, maar heeft wel een zelfverzekerd iemand nodig. Ze houdt ervan om gepoetst te worden en doet er ook alles aan om weer mooi wit te worden.
Lilly
Hi ik ben Lilly een lieve, knappe haflinger merrie. Lilly is heel lief met rijden en loopt graag ‘wat’ door. Lilly is een echte werker. Ze is enorm vriendelijk in de omgang.
Chanel
Chanel is een mooie, lieve donker bruine merrie. Chanel is met rijden erg werkwillig en braaf. Chanel is een echte eyecather! Ze is een echte allround pony.
Mea
Een stoere, lieve tinker merrie. Mea was eerst een eigen pony, maar mag nu haar carrière voorzetten als manege pony. Mea is erg goed te rijden en braaf. Ze wilt graag voor je aan het werk. Het is een topper!
Pelusa
Hi Ik ben Pelusa een lieve en zachte donkerbruine merrie ( Wij hebben als bijnaam voor haar : PLUIS). Ze is erg braaf met rijden, maar is van zichzelf al wat voorwaarts. Pelusa is een echte knuffel kont.
Marengo
Hi ik ben Marengo een voorwaartse, lieve merrie. Marengo is erg lief in de omgang en houdt enorm van springen. Hiervoor was Marengo een eventing pony, dus ze is nergens bang voor!
Bentley
Hi ik ben Bentley een stoere en vrolijke ruin. Bentley vindt zichzelf ook stoer, want zo beweegt hij ook. Hij is erg fijn te rijden en vooral braaf. Hij doet altijd net even iets meer ze best voor de ruiter.
Dior
Hi ik ben Dior een chique vos merrie. Dior is een lieve en wat voorzichtige pony. Dior heeft een zelfverzekerde ruiter nodig, want daar help je haar enorm bij.
Milana
Hi ik ben Milana een lieve zwarte merrie. Milana is wat terug houdend op stal, maar als ze je eenmaal vertrouwt een echte knuffel kont. Milana is erg voorwaarts, maar wel fijn te rijden. Ze is heel eerlijk!