Onze paarden en pony's

In onze 45 boxen hebben we onze paarden en pony's een plaats gegeven. Regelmatig hebben we ook een gast pony of paard op de manege, dit kan voor enkele dagen zijn, maar ook langer waarbij deze ook mee rijdt in de lessen.

Diante

Donkerbruine merrie Diante. Springgefokt, afstammeling van Hors de la Loi! Springen doet zij dan ook erg graag en goed, neemt de ruiter mee door het parcours, gewoon stilzitten en zij bepaald zelf wel de afstanden. Ook in de dressuurlessen wordt zij ingezet, loopt het liefst in colonne en achter een ander paard aan.

Onze paarden

Misses W
Misses is een ster merrie, 1.69 en een echte allrounder. Haar echte naam is Watina. Misses is jarig op Koningsdag!!
Ushaya
Mooie Ushaya….een echt allround sportpaard, moest even wennen aan alle andere paarden maar inmiddels loopt zij braaf tussen haar maatjes in de les.
Sodento
Grote schimmel reus Sodento stond eerst als pensionpaard bij DSK en is inmiddels overgenomen door DSK. Is springgefokt maar heeft de talenten van zijn vader duidelijk niet meegekregen. Alleraardigst paard.
Chaman
Onze Spaanse knapperd, Chaman een donkerbruine ruin. Hij begrijpt ondanks zijn jeugdige leeftijd alles prima, pakt het goed en met plezier op. Chaman loopt mee in de gevorderde lessen
Charly
Knappe, donkerbruine ruin Charly. Zeer fijn paard om te rijden en mee te springen. Rijden met attributen, als bij Working Equitation, of in de les met pionnen/balkjes etc vindt hij fantastisch om te doen. Een echte allrounder.
Patroeska
Patroeska staat al heel wat jaren bij DSK. Zij is bij DSK binnengekomen als pensionpaard en snel daarna overgenomen door DSK. Patroeska heeft een enorme werklust, vooral als er een sprongetje staat. Uiterst betrouwbaar paard waar menig volwassen ruiter blij van wordt.
Diante
Donkerbruine merrie Diante. Springgefokt, afstammeling van Hors de la Loi! Springen doet zij dan ook erg graag en goed, neemt de ruiter mee door het parcours, gewoon stilzitten en zij bepaald zelf wel de afstanden. Ook in de dressuurlessen wordt zij ingezet, loopt het liefst in colonne en achter een ander paard aan.
Waikiki
Mooi lieve en zachtaardige Waikiki, naam in het paspoort is Witch Craft, is een donkerbruine merrie. Is een echte allrounder. Super braaf in de lessen, zelfs de kleinste kinderen rijden met gemak op haar. In de springles is zij super enthousiast en 'neemt' de ruiter mee door het parcours.
Windsor
Onze grote reus Windsor oftewel Winnie, Snorremans....is een grote alleraardigste vos ruin. En ook al is hij spring gefokt, springen is niet waar hij in uitblinkt. Daar in tegen vindt hij alle dressuuroefeningen super leuk om te doen, wordt af en toe daar een beetje te enthousiast in waarbij hij nog als eens de voltes groter maakt dan bedoeld.

Onze pony's

Harvey
Harvey is een grote E-pony die niet alleen verdienstelijk dressuur rijdt, maar ook heel goed kan springen. Zijn echte naam is Michiel en hij is jarig op 12 februari
Gitano
Gitano, ons stoere nrps vos kleurige ''kleppertje'( hij denkt dat hij een visje is) Stokmaat 1.46. Hij rijdt vooral mee in de dressuur en carrousellessen, springen kan hij ook maar de ruiter moet wel heel duidelijk zijn. Gitano is op 8 januari jarig
Rodi
Rody is een lieve kinderpony, bruin, stokmaat 1.50 mtr. Rody is een echte dressuurpony, zij houdt niet van springen.
Nestor
Nestor is de meest allround pony van onze manege. Deze Penny Pony van het jaar 2015 kan alles! Springen, spelletjes, dressuur en voltige pony, het maakt hem allemaal blij. Nestor is een fjord met manen! stokmaat 1.45 Nestor is op 18 mei jarig
Joris
Onze kleine doerak! Super leuke en stoere kinderpony Joris is de jongste van het stel. Vooral springen vindt hij leuk!
Rolo
Rolo…. oftewel Kay, Ginger. Super lieve allround pony, kan super springen, mennen en loopt graag mee in de kids les. Rolo is jarig op dezelfde dag als dat Manon jarig is :)
Jana
Miss Jana, een echte diva! Allround sport pony.....voltige, springen en dressuur.
Meggy
Meggy stond eerder als pensionpony bij DSK en is nu terug bij ons maar dan in eigendom van DSK. En daar zijn wij erg blij om. Zij is alles wat je wenst! Of je met haar gaat rijden, met of zonder zadel, spelen, versieren( in unicorn kleuren!) of een sprongetje wilt nemen, zij gaat er altijd voor. Super Meggy, Top pony!!
Bowie
Spaanse bruine ruin Bowie, is een grote D maat pony met een vlugge draf en galop. Is een super leuke pony voor de meer gevorderde ruiter. Eerlijke pony, zal geen stap verkeerd doen en wil graag lopen.
Moon
Ook Moon (paspoort naam Monica) heeft eerder bij DSK gestaan als pensionpony en is nu in eigendom van DSK. Wij kennen haar natuurlijk dus door en door. Ze is een super lieve en knappe haflinger die graag voor iedere ruiter haar best doet. Voorop in de colonne, in de springles, als versierpony, wandelpony, carrouselpony niets is haar teveel en wil graag aan het werk. Enige is wel dat zij heel graag snoepjes eet wat echt niet goed voor haar is....zij wordt daar ziek van. Dus....geen snoepjes maar heel veel knuffeltjes voor Moon
Zero
Onze lieve mooie gitzwarte Fries Zero, waar iedere ruiter enorm plezier aan beleeft. Zo braaf en nuchter, loopt met een beginnende jeugdruitertjes en met beginnende volwassenen maar ook in de meer gevorderde groepen zijn de ruiters blij met haar.