activiteiten in de Herfstvakantie

UPDATE; LESTIJDEN WIJZIGINGEN ivm avond Lock down

Bijna alle lessen gaan door, wel in een aangepast schema.....Kijk goed naar je voorlopig nieuwe lestijd. Je mag ons altijd even vragen voor als je het schema niet begrijpt of dat je niet op het tijdstip kunt rijden. Wellicht kunnen wij je dan een ander tijdstip aanbieden. Lees ook even ons berichtje in je groepsapp van je eigen lestijd......

Afmelden van je les

Uitslagen F proeven zondag 28 november

Top gegaan.....iedereen heeft super rekening gehouden met het corona protocol, de puntenscores zijn om reuze trots op te zijn. En ook als je kiest voor een pony die niet zo heel makkelijk een proefje met je loopt, o.a. Rodi en dan net niet je proef haalt, evengoed super gereden! Wij laten snel een nieuwe datum weten, de wedstrijd op 19 december kan niet doorgaan ( vanwege de lessen)

activiteiten in de Herfstvakantie

Maandag 18 oktober, Instructie Dag ( PonyKampdag) zeer geschikt voor alle net beginnende ruitertjes. 37.50 pp van 9.00 tot 15.00 uur incl lunch etc. Dinsdag 19, Donderdag 21 en Vrijdag 22 oktober, Lease, je eigen pony voor een dag ( incl 1 uur vrijrijden) alleen geschikt voor ruiters die zelfstandig kunnen poetsen, opzadelen en rijden. 25,00 pp van 9.00 tot 15.00 uur. Opgeven bij Annelot, Madelon of Manon. Mailen mag natuurlijk ook!

Wij hebben een wachtlijst, INSCHRIJVEN WEL WEER MOGELIJK!

UPDATE: VANAF BEGIN NOVEMBER GAAN WIJ WEER INSCHRIJVEN.........vooralsnog kom je dan nog wel op de wachtlijst. Stuur een mailtje met naam, leeftijd, eventueel ervaring en een telefoonnummer waarop wij jullie kunnen bereiken voor als er een plekje is. Helaas vragen wij nog wel om jullie geduld.....plaatsing kan echt nog wel een aantal maanden duren.

Uitslagenlijst F proeven 3 oktober

Let op de 'corona' maatregelen, bij het betreden van het horeca gedeelte van de kantine vragen wij om je QR code. Er is geen gezamenlijke prijsuitreiking. Na je proef mag je het protocol ophalen in de kantine. In deze 'even' maand ( okt, maand 10) wordt de B versie gereden ( in oneven maanden de A versie)

Wedstrijd en Activiteiten AGENDA

!

Lidmaatschap FNRS/KNHS voor alle ruiters van De Steenen Kamer verplicht!

Het lidmaatschap van de FNRS/KNHS is verplicht voor ieder lid van De Steenen Kamer

Uitslagen F proeven 27 juni 2021

Eindelijk.......weer terug naar het normaal( op afstand dat wel) Wat een gezellige zonnige dag, de F proevendag bij DSK. Dit keer met een super score van Denice Does met knappe Joris, met een aantal minder goed gelukte proeven en 2 hele goed gereden B proeven. De instructrices zijn trots op jullie!! Neem je protocol aankomende week mee naar je les....

Uitslagen F Proeven 30 mei

Wauw een dag met hoogtepunten......super mooie punten en Aziza zelfs 250 punten!!!! wij op het terras in de zon, blije kids, blije jury, voorlezers en vrijwilligers. Ouders, in de auto, langs de baan. Top om jullie ook weer te zien, en natuurlijk brengt dit ook weer extra spanning bij sommige ruiters. Kort om, wat een geweldige dag. Hebben jullie overigens jullie voorlezers en hulp wel bedankt? Doe dit anders deze week alsnog even, zij komen speciaal voor jullie om te helpen. Op naar de volgende F proeven dag op 27 juni, vanaf maandag 31 mei ligt de inschrijflijst weer bij het aanmeldpunt.

Uitslagen F proeven 25 april 2021

Jullie hebben weer fantastische proeven laten zien. Volgens de jury Mw. vd Kommer zit er veel talentjes onder jullie!! Wat een compliment voor jullie maar ook voor jullie instructrices! Trots op.

Uitslagen F proeven 28 maart 2021

Een F proeven dag dit keer georganiseerd door Annelot als stage opdracht voor haar opleiding tot instructeur. Wederom een leuke en gezellige dag met mooie proeven en super uitslagen!

Uitslagen F proeven zondag 21 februari 2021

Vorige week nog op de schaats, vandaag met een heerlijk zonnetje en 15 graden F proeven bij DSK. Kijk hier de uitslagen. Dit keer met een nieuw team voorlezers, mestscheppers, protocol 'halers', hooimandjes 'vullers' en hulpen op stal! Super blij met jullie allemaal, toppers!!

Uitslagen F proeven 25 oktober

F proeven zonder publiek dit keer, geen prijsuitreiking en zelfs geen theorie examens! Ondanks het Corona protocol hebben jullie toch je proefje kunnen rijden. Jullie toppers hebben het uitstekend gedaan, en hebben jullie allemaal jullie proef gehaald!! Grote dank aan de hulptroepen, Annamiek, Rutger, Tess, Froukje, Kimberly, Ilse en Madelon.

Uitslagen F proeven 6 september

Kijk hier de uitslagen van de top F proeven dag!

Uitslagen 8 maart

Top dag, gezellige mensen, super team vrijwilligers, blije kids, happy horses!

Uitslagen F proeven 12 januari

Dat was weer een top dag met hele mooie resultaten en jullie hebben allemaal een dikke promotiepunt in je paspoort kunnen bijschrijven. Een speciale dank voor alle vrijwilligers, een werkelijk Top Team heeft afgelopen zondag voor jullie klaar gestaan. Voorlezers, schrijfster, bar en keuken brigade en niet te vergeten het zenuwcentrum...het secretariaat, alles en iedereen nodig om jullie een proefje te kunnen laten rijden. DOESLIEF en bedank zelf ook deze vrijwilliger!!

Uitslagen F proeven 10 november 2019

Bijna allemaal geslaagd!! ......die lastige voltes verdienen nog enige aandacht, een volte goed rondrijden is ook lastig en door de wedstrijd spanning vergeet je ook snel de richtpunten in de volte. Nogmaals een grote Dank je wel voor alle vrijwilligers, die op een dag als deze echt super nodig zijn. De volgende F proeven dag is op 12 januari, de lijst loopt al aardig vol.

Uitslagenlijst 15 september 2019

Wat een leuke proevendag met de enthousiaste en positieve jurering door Mw. Ilse Vijn. Voor iedere combinatie en na iedere proef nam zij tijd om tips en tric's te delen. Mooie resultaten voor alle deelnemers, allen gefeliciteerd met jullie promotiepunt!

Voltige Les

Paardrijden en turnen! Je kunt natuurlijk je ook aanmelden voor de Voltige lessen olv KNHS voltige INSTRUCTEUR niveau 3 Madelon !!