Lidmaatschap FNRS/KNHS voor alle ruiters van De Steenen Kamer verplicht!

Ieder lid die op een FNRS manege rijdt, wordt aangemeld bij de KNHS, de paardensportbond. Dit is verbonden aan het paardrijden bij een FNRS-manege. Je kan niet bij een FNRS manege paardrijden zonder lid te worden bij de KNHS. 
Er worden hoge eisen gesteld aan FNRS-maneges; de accommodatie moet voldoen aan veiligheidseisen, paardenwelzijn heeft prioriteit en er staan altijd gediplomeerde instructeurs in de rijbaan les te geven. Daarnaast is er een speciale ruiteropleiding ontwikkeld, met per discipline passende wedstrijden, welke alleen bij FNRS-maneges gereden kunnen worden. Dat maakt de FNRS-maneges uniek.
In het KNHS lidmaatschap is een verzekering opgenomen, waarmee je collectief aanvullend bent verzekerd voor ongevallen, op, naast en rondom paarden/pony's. Verder kan je gebruik maken van alle KNHS-ledenvoordelen.
Heb je vragen over het verplicht lidmaatschap, stel ze gerust.

AGENDA Wedstrijd en Activiteiten

18 juni Riding&Wining F proeven voor volwassenen, 9 juli Clinic Albert Voorn, 10 juli Clinic Working Equitation. Schrijf je snel in voor de laatste plekjes in de Pony/ Instructie weken

Afmelden van je les

Uitslagen F proeven 3 juli 2022

Zie hier de startlijst F proeven voor aankomende zondag, 3juli.

Startlijst Riding, Dining&Wining

Here we go....de startlijst voor zaterdag 18 juni! Er wordt ondertussen flink geoefend bij DSK voor de proeven op zaterdagavond, de eerste Riding, Dining en Wining. Op naar een gezellige avond!

10 juli Clinic Working Equitation olv Karin v/d Sluis

10 juli geeft Karin v/d Sluis weer een clinic Working Equitation. Behendigheidsoefeningen met diverse attributen in de baan, hindernisje, slalom, bruggetje over, poort openen etc. Leuk voor de ruiter, leuk voor het paard! Doe mee en schrijf je in via de mail of stuur een appje naar de DSK telefoon Clinic met manegepaard/pony 27.50, clinic met eigen paard/pony 22.50

Clinic Topspringruiter Albert Voorn..met een zachte hand bereiken dat het paard doet wat de ruiter wil!

9 juli komt springruiter Albert Voorn voor een clinic 'springen', Voor deze clinic kun je nog inschrijven. Natuurlijk ben je ook welkom om te kijken en luisteren naar deze grootmeester! Voor aanmelden mail of app Annelot of Manon info@manegedesteenenkamer.nl/ app 06 19174406

Lessen op Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag!

Natuurlijk gaan de lessen door!!! en wel op je normale lestijd. Kun je niet laat het ons snel weten...wellicht kan er dan iemand anders op jouw plekje inhalen of extra rijden. Afmelden via de Ruiterapp, mail of de manege app 06-19174406!!!!!

Uitslagenlijst F proeven 29 mei

Allen super bedankt voor weer een gezellige dag met F proeven. Volle kantine, leuke proeven, dikke punten, blije ruiters, blije paarden en pony's....kortom een top dag. 3 juli gaan we weer...de inschrijflijst ligt op de bar en is alweer aardig vol. Voorkom een teleurstelling en schrijf je nog deze week in.

Uitslagen F proeven zondag 1 mei

Wat weer een gezellige zonnige F proeven dag!! Terras vol, leuke combinaties in de baan, positieve jury......blij dat het weer kan. Op naar de volgende F proevendag, de lijst begint alweer aardig vol te raken. Wil je meedoen op 29 mei, wees er da snel bij!

activiteiten in de Meivakantie

Ponydag donderdag 5 mei, zeer geschikt voor alle ruitertjes 37.50 incl lunch etc. Maandag 25, vrijdag 28 april, maandag 2 mei en vrijdag 6 mei Lease, je eigen pony voor een dag ( incl 1 uur vrijrijden) alleen geschikt voor ruiters die zelfstandig kunnen poetsen, opzadelen en rijden. 25,00 pp van 9.00 tot 14.00 uur. Woensdag 27 april 10.00 uur en 12.00 uur uurtje vrijrijden. De lessen zijn verplaatst naar dinsdag 26 april Aanmelden voor een activiteit kan via de app 06 19174406. Mailen mag natuurlijk ook!

Schrijf je nu in voor het Ponykamp/ instructie week of Trainingsweek in de zomervakantie

Week 1 18 juli t/ 22 juli, Ponykamp... Week 2 25 juli t/m 29 juli Trainingskamp Week 3 22 augustus t/m 26 augustus Ponykamp

Uitslagen F proeven 27 maart

Wat weer een enorme mooie uitslagen!

Uitslagen F proeven 27 februari 2022

En ook zonder mij erbij is het gelukt, vandaag op deze zonovergoten zondag zijn er weer F proeven gereden bij DSK. Gezien de uitslagen werd er weer op hoog niveau gereden. Complimenten voor jullie en jullie (onze) DSK instructeurs Het 'schip' werd bewaakt door topper Madelon, met medewerking van kanjers Anne-fleur, Aziza, Berru en Froukje. Grote dank aan jullie.

Uitslagen F proeven 30 januari

Wat weer een ouwerwets super gezellige dag met F proeven! Top gereden, mooie punten, blije koppies en met toeschouwers!. Ingrediënten voor een geslaagde dag.

Uitslagen F proeven zondag 28 november

Top gegaan.....iedereen heeft super rekening gehouden met het corona protocol, de puntenscores zijn om reuze trots op te zijn. En ook als je kiest voor een pony die niet zo heel makkelijk een proefje met je loopt, o.a. Rodi en dan net niet je proef haalt, evengoed super gereden! Wij laten snel een nieuwe datum weten, de wedstrijd op 19 december kan niet doorgaan ( vanwege de lessen)

Wij hebben een wachtlijst, INSCHRIJVEN WEL WEER MOGELIJK!

UPDATE: VANAF BEGIN NOVEMBER GAAN WIJ WEER INSCHRIJVEN.........vooralsnog kom je dan nog wel op de wachtlijst. Stuur een mailtje met naam, leeftijd, eventueel ervaring en een telefoonnummer waarop wij jullie kunnen bereiken voor als er een plekje is. Helaas vragen wij nog wel om jullie geduld.....plaatsing kan echt nog wel een aantal maanden duren.

Uitslagenlijst F proeven 3 oktober

Let op de 'corona' maatregelen, bij het betreden van het horeca gedeelte van de kantine vragen wij om je QR code. Er is geen gezamenlijke prijsuitreiking. Na je proef mag je het protocol ophalen in de kantine. In deze 'even' maand ( okt, maand 10) wordt de B versie gereden ( in oneven maanden de A versie)

Lidmaatschap FNRS/KNHS voor alle ruiters van De Steenen Kamer verplicht!

Het lidmaatschap van de FNRS/KNHS is verplicht voor ieder lid van De Steenen Kamer

Uitslagen F proeven 27 juni 2021

Eindelijk.......weer terug naar het normaal( op afstand dat wel) Wat een gezellige zonnige dag, de F proevendag bij DSK. Dit keer met een super score van Denice Does met knappe Joris, met een aantal minder goed gelukte proeven en 2 hele goed gereden B proeven. De instructrices zijn trots op jullie!! Neem je protocol aankomende week mee naar je les....

Uitslagen F Proeven 30 mei

Wauw een dag met hoogtepunten......super mooie punten en Aziza zelfs 250 punten!!!! wij op het terras in de zon, blije kids, blije jury, voorlezers en vrijwilligers. Ouders, in de auto, langs de baan. Top om jullie ook weer te zien, en natuurlijk brengt dit ook weer extra spanning bij sommige ruiters. Kort om, wat een geweldige dag. Hebben jullie overigens jullie voorlezers en hulp wel bedankt? Doe dit anders deze week alsnog even, zij komen speciaal voor jullie om te helpen. Op naar de volgende F proeven dag op 27 juni, vanaf maandag 31 mei ligt de inschrijflijst weer bij het aanmeldpunt.

Uitslagen F proeven 25 april 2021

Jullie hebben weer fantastische proeven laten zien. Volgens de jury Mw. vd Kommer zit er veel talentjes onder jullie!! Wat een compliment voor jullie maar ook voor jullie instructrices! Trots op.

Uitslagen F proeven 28 maart 2021

Een F proeven dag dit keer georganiseerd door Annelot als stage opdracht voor haar opleiding tot instructeur. Wederom een leuke en gezellige dag met mooie proeven en super uitslagen!

Uitslagen F proeven zondag 21 februari 2021

Vorige week nog op de schaats, vandaag met een heerlijk zonnetje en 15 graden F proeven bij DSK. Kijk hier de uitslagen. Dit keer met een nieuw team voorlezers, mestscheppers, protocol 'halers', hooimandjes 'vullers' en hulpen op stal! Super blij met jullie allemaal, toppers!!

Uitslagen F proeven 25 oktober

F proeven zonder publiek dit keer, geen prijsuitreiking en zelfs geen theorie examens! Ondanks het Corona protocol hebben jullie toch je proefje kunnen rijden. Jullie toppers hebben het uitstekend gedaan, en hebben jullie allemaal jullie proef gehaald!! Grote dank aan de hulptroepen, Annamiek, Rutger, Tess, Froukje, Kimberly, Ilse en Madelon.

Uitslagen F proeven 6 september

Kijk hier de uitslagen van de top F proeven dag!

Uitslagen 8 maart

Top dag, gezellige mensen, super team vrijwilligers, blije kids, happy horses!

Uitslagen F proeven 12 januari

Dat was weer een top dag met hele mooie resultaten en jullie hebben allemaal een dikke promotiepunt in je paspoort kunnen bijschrijven. Een speciale dank voor alle vrijwilligers, een werkelijk Top Team heeft afgelopen zondag voor jullie klaar gestaan. Voorlezers, schrijfster, bar en keuken brigade en niet te vergeten het zenuwcentrum...het secretariaat, alles en iedereen nodig om jullie een proefje te kunnen laten rijden. DOESLIEF en bedank zelf ook deze vrijwilliger!!

Uitslagen F proeven 10 november 2019

Bijna allemaal geslaagd!! ......die lastige voltes verdienen nog enige aandacht, een volte goed rondrijden is ook lastig en door de wedstrijd spanning vergeet je ook snel de richtpunten in de volte. Nogmaals een grote Dank je wel voor alle vrijwilligers, die op een dag als deze echt super nodig zijn. De volgende F proeven dag is op 12 januari, de lijst loopt al aardig vol.

Uitslagenlijst 15 september 2019

Wat een leuke proevendag met de enthousiaste en positieve jurering. Voor iedere combinatie en na iedere proef nam zij tijd om tips en tric's te delen. Mooie resultaten voor alle deelnemers, allen gefeliciteerd met jullie promotiepunt!

Voltige Les

Paardrijden en turnen! Je kunt natuurlijk je ook aanmelden voor de Voltige lessen olv KNHS voltige INSTRUCTEUR niveau 3 Madelon !!