PonyKampDag

Van 9.00 tot 16.00 uur bij, met en op de pony's. Schrijf je nu in voor een super gezellige dag bij Dsk, voor 37,50 all in (incl lunch etc)

Hemelvaartsdag 30 mei 2019 en Pinkster maandag 10 juni de lessen gaan door!!

Op donderdag 30 mei Hemelvaartsdag en maandag 10 juni Pinkster maandag, gaan de lessen door!! Wij verwachten jullie allemaal voor je les. Kom je niet, geef ons dit tijdig door liefst per mail info@manegedesteenenkamer.nl Niet afmelden.....les wordt afgeschreven.

Uitslagen F proeven 12 mei

Wat een leuke en succesvolle dag. Mooie punten, fijn commentaar op de protocollen en mooie rozen voor alle lieve moeders, jullie trouwe supporters.

Spring Clinic olv Ricardo Slooff

Helaas, deze clinic is al vol. Je kunt je wel inschrijven voor een nog nader te bepalen volgende keer.

Clinic proefrijden olv Mw. Els Schotman

Zondag 2 juni kun je olv Grand Prix jurylid Mw. Els Schotman je proefrijden om daarna met de tips en trics van Els aan de gang te gaan. Er is nog plek in deze Clinic!! Je rijdt een half uur bij Els. Wil je meerijden, stuur een mail naar info@manegedesteenenkamer.nl. Na ontvangst van het startgeld, 40 euro, sta je op de lijst. Leuk en zeer leerzaam!

PonyKampDag

Vrijdag 26 april en vrijdag 3 mei organiseren wij weer een PONYKAMPDAG!!

2e Paasdag lessen gaan door!

De lessen van maandag 22 april, 2e Paasdag, gaan door volgens het normale rooster. Dit geldt ook voor de lessen van maandag10 juni, 2e Pinkster dag.

Koningsdag 2019

De lessen van zaterdag 27 april worden verplaatst naar zondag 28 april. Je rijdt op dezelfde tijd als dat je op zaterdag rijdt ( dus zaterdag 9.30 uur rijdt op zondag 28/4 ook om 9.30 etc)

Uitslagenlijst F proeven 31 maart 2019

Hier de uitslagen van de gereden F proeven op zondag 31 maart. De volgende F Proeven dag is op 12 mei. je kunt bij de bar hiervoor inschrijven. Nog even goed oefenen en volgens de jury van vandaag mw Yvonne Wijnberg vooral op de halve grote voltes en de overgang naar galop voor de letter B/E. Nou dat gaan we zeker doen!! Iedereen bedankt voor deze gezellige en succesvolle dag, speciale dank aan de schrijfster Marion, de voorlezers Rosemarijn en Iris, en ook zeker Mike ( ook voor de boterkoek) Madelon en Annefleur voor de bar en keuken dienst. Zonder vrijwilligers is het niet mogelijk een dag als deze te organiseren. Lijkt het je leuk om ook te helpen tijdens een wedstrijddag....heel graag bij ons aanmelden!!

Pasen 2019

Activiteiten in de April/Mei vakantie...Pasen, Koningsdag.

Voorjaarsvakantie

Leuke activiteiten bij DSK in de voorjaarsvakantie. 15 maart Landelijke Onderwijs staking....gaan wij toch een PonyKampDag voor jullie organiseren.

Lestarieven van 1 januari 2019

Het Team DSK wenst je een gelukkig 2019 met veel mooie momenten!!

Open Dag Manege De Steenen Kamer

Zondag 9 september organiseren wij een Open dag met leuke activiteiten en demonstraties!

Wedstrijd en Activiteiten AGENDA

Voorlopige activiteiten en wedstrijd kalender.

Afmelden van je les

Leer paardrijden met plezier

Eerste exemplaar is in het bezit van Demi van der Laan

Leer paardrijden met plezier

Overhandiging eerste exemplaar van het boek 'Leer paardrijden met plezier' Hieronder het persbericht

Voltige Les

Paardrijden en turnen! Je kunt natuurlijk je ook aanmelden voor de Voltige lessen olv KNHS voltige INSTRUCTEUR niveau 3 Madelon !!