Laatste week Zomer Rooster

Het laatste Zomer Rooster! 19 t/m 24 augustus. Jullie hebben deze site de afgelopen 5 weken goed geraadpleegd voor de leswijzigingen, er zijn er zeer weinig geweest die niet geïnformeerd hebben. Top en dank!! Denken jullie nog even aan de geldigheid van je kaart.....indien je een les 'mist' haal deze in binnen de geldigheid van 12 weken. Graag nog even jullie aandacht: in verband met het Ponykamp is de manege en de kantine gesloten tot 1 uur voor aanvang van het eerste lesuur tot een 1 uur na afloop van het laatste lesuur.

PonyKamp!!

Eindelijk.....nog een paar nachtjes en dan start het DSK ponykamp!! Voor de deelnemers; maandagochtend starten wij om 9.00 uur, de kantine is vanaf 8.30 uur open voor de inloop. De dag eindigt om 17.00 uur De eerste dag heb je niets anders nodig dan je rijbroek, laarzen, cap en evt. je poetsspullen en zweep en....heel veel zin!! Wij hebben het al. Zie jullie maandag, we gaan er een top week van maken.

Zomer Rooster 12 t/m 17 augustus

Hier het aangepaste zomer rooster voor de 5e week van de vakantie. Let op.....als niet bent afgemeld houden wij rekening met je komst! Niet afgemeld en niet gereden...kost dit je wel een les. Daarom, laat ons weten als je er niet bent. Heb je in verband met de geldigheid van je kaart nog een les in te halen, wil je extra rijden of vrijrijden laat het ons weten. De lessen zijn samengevoegd dus de vrije plekjes zijn schaars, wees op tijd.

Carrousel teamleden gezocht!

Voor het komende carrouselseizoen zoeken wij nieuwe teamleden! Ben jij enthousiast, kun je goed in teamverband rijden, met of zonder eigen paard, heb je een gevorderd rijniveau....Ben jij die ruiter of amazone die wij zoeken...neem dan contact op met Manon of Annelot. De lesavond is (ovb) op de woensdagavond Wij willen graag weten of er interesse is voor een nieuw te starten kids team, de DSK'S Mini Stars. Hiervoor zoeken wij 12 jonge talentjes die een 2de keer in de week mogen rijden en enthousiast zijn om in teamverband te gaan rijden. Lijkt het je leuk, wil je meer informatie.....neem contact op met Tamara of Manon. Je kunt natuurlijk ook een mailtje sturen.

Spring Clinic olv Ricardo Slooff

Zondag 13 oktober komt Ricardo Slooff bij DSK voor een Spring Clinic. Jullie kunnen van nu inschrijven. Ook voor combinaties van 'buitenaf' Clinic kost 40 euro per combinatie.

Zomer Rooster week 4 5 t/m9 augustus

Het zomerrooster voor de 4e week van de zomervakantie staat hier. Tijden kunnen nog wijzigen! Raadplaag deze site op je lesdag voor de actuele lestijden! Er zijn weer lessen samengevoegd. Als je nog een les moet inhalen wees dan op tijd met het regelen van een inhaal les, vol=vol Vrij rijden is ook zeker een optie dit na overleg Vrijdag 9 augustus is er weer een Lease dag, je eigen pony voor 1 dag....let wel, je moet zelfstandig kunnen zadelen en een uur kunnen rijden. Natuurlijk is er toezicht van een instructeur.

Wedstrijd en Activiteiten AGENDA

Voorlopige activiteiten en wedstrijd kalender.

Afmelden van je les

Leer paardrijden met plezier

Eerste exemplaar is in het bezit van Demi van der Laan

Leer paardrijden met plezier

Overhandiging eerste exemplaar van het boek 'Leer paardrijden met plezier' Hieronder het persbericht

Voltige Les

Paardrijden en turnen! Je kunt natuurlijk je ook aanmelden voor de Voltige lessen olv KNHS voltige INSTRUCTEUR niveau 3 Madelon !!