Dsk's Little Stars

Zondag 17 april 2016 werd het VCN Kampioenschap Pony carrousel tweede divisie verreden. Onze Dsk's Little Stars hebben voor deze wedstrijd vanaf september keihard getraind olv commandante Tamara Wolven. De puzzel viel deze dag, er werd een super strakke proef gereden. De jury bij C schreef op zijn protocol dat het een genot was om naar dit team te kijken, de jury bij A was ook al zo postief en noemde het zelfs een team met potentie. Het werd een dag met een goud randje, niet alleen een eerste plek maar ook de sfeer in de groep, de samenwerking met de grooms vanuit het Team Dsk alsmede de goedgemutste sfeer bij de supporters/ouders heeft de dag fantastisch gemaakt.

Mede dankzij de sponsoren IB-Vision ( ontwerper van deze site) Bouwbedrijf Appelman, Voetzorg Alkmaar, Exactt Multi Diensten, Ecsams Livestock  is dit eerste seizoen van de ponycarrousel een succes geweest.

Grote dank aan de tomeloze inzet van commandante Tamara Wolven, de helpende handjes van Jolanda, Eline, Silvia, Jolanda, Manuela, Mirelfa en Muriel, Wesley en Manon van MegaSound, en coaches Dimitri en Kirsten maar ook zeker aan de meiden vanuit het carrousel Team Dsk (en ieder die ik vergeet...).

Het was een top seizoen met een heel mooi resultaat!

DSK Pony Dag Kamp

Ook dit jaar organiseren wij in de eerste en de laatste week van de zomervakantie een Dsk Pony Dag Kamp. Aanmelden kan vanaf nu!

Proeven Clinic door Anouk Hansen

Zaterdag 3 februari geeft LT jurylid Anouk Hansen een proeven clinic ter voorbereiding van de Regio Kampioenschappen. Leuk om te komen kijken!! De clinic start om 16.30 uur en inmiddels vol.

Dressuurclinic Karin van der Sluis

Karin v/d Sluis geeft op zaterdag 27 januari een dressuur clinic.

Lessen gaan door!!

Na de hevige storm en de daarbij opgelopen schade aan het dak kunnen wij de binnenbaan weer gebruiken en de lessen weer door laten gaan. Door het snelle optreden van de Brandweer Heerhugowaard en Bouwbedrijf Micheal Poland Oterleek is het dak weer dicht, de losse stenen verwijderd en de omgevallen bomen verwijderd Reparatie volgt, daarbij gaan we ervan uit dat de lessen gewoon kunnen doorgaan. Houd de site in de gaten voor het laatste nieuws.

F proevendag 14 januari afgelast!

Schrijf je in voor de volgende maand, 11 februari is de volgende F proeven

KNHS Indoor Dressuur B/L/M/Z

Zondag 28 januari 2018 organiseert Manege De Steenen Kamer een KNHS Indoor Dressuur wedstrijd. Leuk om jullie in het nieuwe jaar te mogen ontvangen!

Uitslagen F proeven10 december

Wat een mooie wedstrijddag!! Terwijl het terrein ondertussen veranderde in een winter wonderland, reden de deelnemers naar hele mooie resultaten. Wederom alleen maar winst- en promotiepunten. Mw Jeanette v/d Berg nogmaals hartelijk dank voor uw positieve jurering en feedback aan alle DSK'ers.

Proef oefenen met KNHS jurylid Ineke Keizer Ketelaar

Zaterdag (middag) 21 oktober Wil je een proef oefenen onder toeziend oog van een KHNS jurylid?

Zomervakantie 2017!

De lessen gaan ook tijdens de zomervakantie door.

Zomervakantie 2017

Tijdens de vakantie periode gaan de lessen gewoon door!!

Workshop Communicatie met en leidinggeven aan paarden

Zondag 23 april a.s. kunt u olv Cindy Schipper een workshop communicatie en leidinggeven aan paarden volgen. Onderwerpen van de workshop: • Theorie over het bewustzijn van jezelf, het paard en zijn omgeving • Werken met energieën • Aan de hand werken met je paard • Communiceren

Workshop Pedagogiek met paarden

Zondag 26 maart a.s. verzorgt Cindy Schipper een workshop Pedagogiek met Paarden. Ook voor niet DSK'ers

Val training bij DSK

Zaterdag 10 en zondag 11 december organiseert DSK een 2 daagse val training.

Leer paardrijden met plezier

Eerste exemplaar is in het bezit van Demi van der Laan

Leer paardrijden met plezier

Overhandiging eerste exemplaar van het boek 'Leer paardrijden met plezier' Hieronder het persbericht

Dsk's Little Stars

Pony carrousel team Dsk's Little Stars laat juryleden genieten!

Nederlands Kampioenschap 2e Divisie Pony Carrousel

17 April start het ponyteam Dsk's Little Stars in Haarlem

Voltige Les

Binnenkort start een cursus Voltige!!

Veiligheidsbeugel toeclips bij DSK

Foto's carrouselclinic

Kijk hier voor de foto's van de carrouselclinic van zondagmiddag 14 februari !

Springles Fred van Straaten

Springles Fred van Straaten